NIBE F1255-6 PC

NIBE is een vooraanstaande leider op het vlak van inverter-technologie wat zorgt voor efficiënte, energiezuinige cv-verwarming met optimaal comfort. Het topmerk kan terugvallen op 40 jaar ervaring met water/water warmtepompen en biedt het ruimste productassortiment aan op vlak van prijs-kwaliteit.

  • Perfecte aanpassing aan comfortwensen
  • Toppresterend
  • Gebruiksvriendelijk

Voordelen

Fluisterstil

Deze modulerende warmtepomp is extreem stil, wat mede mogelijk wordt gemaakt door het beperkte gebruik van de compressor, wat haar erg interessant maakt voor eender welk project.

Hoog rendement

De verschillende geïntegreerde onderdelen maken een bijzonder hoog rendement mogelijk, met een SCOP die piekt tot meer dan 7. Dit blijft bovendien het hele jaar door stabiel, doordat aardwarmte makkelijk het hele jaar door kan worden gebruikt.

Voordelig in aanschaf

De slimme inverter-technologie, de langdurige gebruiksvriendelijkheid en het hoge, stabiele jaarrendement zorgen ervoor dat de NIBE S1255-6 PC een optimale investering is in haar gebied.

Productinformatie

De NIBE F1255-6 PC is de absolute topper voor all-electric woningen. De fluisterstille, modulerende water/ water warmtepomp heeft een ingebouwde boiler, een vermogen van 1,5 tot 6 kW en is tevens voorzien van een geïntegreerd systeem voor passieve koeling.

Door de geïntegreerde onderdelen is deze warmtepomp geschikt voor zowat iedere woning, gaande van kleine verblijven tot grote woningen en appartementen. De NIBE F1255-6 PC is erg populair doordat ze uitermate geschikt voor zowel verwarming en warmtapwater als passieve koeling.

Dat besparen in de natuur ligt van de de NIBE S1255-6 PC komt nog meer tot uiting in haar aanpassingsvermogen. Dankzij de inverter-gestuurde compressor past ze zich volledig en automatisch aan naargelang de verwarmingsbehoefte van je huis. Door dynamisch in te spelen op de ruimtetemperatuur zorgt ze voor een optimale energiebesparing.

De F1255-6 PC maakt gebruik van een intelligente bediening, die voorzien is van een gebruikersvriendelijke kleurendisplay. De standaard ingebouwde communicatiemodule biedt uitgebreide mogelijkheden om de warmtepomp via app op afstand te bedienen of te monitoren.

Technische informatie

Productlabel-klasse CV (35°C / 55°C, gemiddeld klimaat)
Pakketlabel-klasse CV (35°C / 55°C, gemiddeld klimaat)
Productlabel-klasse TW / capaciteitsprofiel warmtapwater A / XL
Verwarmingsvermogensrange (min / max) (bij 0/35°C) 1,5 - 6 kW (verhoging tot 8 eventueel mogelijk)
COP bij 0/35°C volgens EN14511 nominaal, 50 Hz 4,72
COP bij 10/35°C volgens EN14511 nominaal, 50 Hz 6,49
Hoogte / breedte / diepte 1.800 / 600 / 620 mm
Inhoud geïntegreerde boiler 180 l
Geluidsdruk (Lpa) volgens EN11203 bij 0/35°C op 1m 21 - 28 dB(A)